Kampeerduim

€4,00 (incl. verzendkosten)

Dit is toch wel de handigste gadget van het KEKkamperen assortiment: De kampeerduim!
En we hebben nu de hele voorraad overgenomen van de ontwikkelaar van de kampeerduim dus we hebben nu alle kleuren beschikbaar! Er past altijd wel iets bij je reispaleis!

Dus kies maar; roze, oranje, rood, donkergroen, mint, blauw of geel?

Wat een hel! Die tentstokken die muurvast in elkaar zitten en met geen mogelijkheid los willen komen. Nou daar hebben we nu dus deze handige kampeerduim voor.  Hij is getest en goed gekeurd. We hadden stokken van de VW tent die zo vast in elkaar zaten dat we ze gewoon aan elkaar hebben laten zitten en zo in de auto hebben gegooid. En met deze kampeerduim: in 2 seconden los, en geen zere duim meer!

Gratis tip: ook handig voor de Ikea kinderstoelen, krukken, parasols, opzet zwembaden en de peddels voor het suppen.

En nu wil jij ook zo’n kampeerduim natuurlijk! Nou dat kan…
Klik op “ik wil dit” en je komt automatisch in het mailprogramma. Zet in je mail even de kleur die je graag wil ontvangen (blauw, donkergroen, roze, oranje, rood, mint of geel) je naam en het verzendadres en je mobiele nummer voor het geval het tikkie via mail niet lukt. Ik stuur je dan een betaalverzoek en jij kan daarna stokken van elkaar halen zonder een centje pijn!

De verzendkosten zijn inclusief binnen Nederland en er gaat een deel van de opbrengst naar een stichting die onderzoek doet naar spierziekten. De Karmapunten zijn dus voor jou!!