KEK mij nou:

Hey jij daar! Ben je een beetje nieuwsgierig naar KEK? Nou lees dit maar eens dan:

Ik ben Janine en ik woon in ‘s-Hertogenbosch.
In 2011 werd ik mede-eigenaresse van een Tempo Matador, een camper  uit 1964 (nou ja, in 1964 was het nog een vrachtwagentje). Door de “verborgen gebreken” gingen we er pas in de zomer van 2015 voor het eerst mee op pad (denk aan een lekkend dak en een rotte plek in de vloer). Ondertussen heeft de Tempo een nieuwe thuisbasis en kan je deze toffe camper huren bij Tralaluna in Drenthe (waar ik toevallig geboren ben). Voor de camper kwam een De Reu Isba uit 1968 in de plaats. Deze mooie Belgische caravan heb ik van binnen helemaal opgelapt (verfje, bekleding, gordijntjes, vloerbedekking) en daarna volgde de Sprite 400 uit 1972 (mijn geboortejaar) die al gepimpt was door Judith van Judidith.

Tijdens het klussen aan de camper kwam ik erachter dat er nog geen (web-)winkel was die zich richt op de “kekke kampeerders”: mensen die behalve praktische ook nog leuke dingen op hun campingplekje gebruiken. En zo ontstond KEKkamperen.
“KEK” omdat ik kekke spullen verkoop maar Kek is ook een Bosch woord en gebruik je als “kijk”. “Kek haar nou!”

Ondertussen zijn we een aantal jaar verder en is er het een en ander veranderd. KEKkamperen is niet meer puur een webshop maar een platform voor de kekke kampeerders. Mensen die niet bang zijn voor wat vrolijkheid en graag hun kampeermiddel zelf opknappen en naar hun eigen smaak aanpassen, pimpen dus!

En dit is dus een website met tips en trucs. Volop inspiratie waardoor je hopelijk je je reispaleis helemaal “jou” maakt.

Uiteraard hebben we ook een Facebook-pagina en Instagram -account.

 

Janine

PS Mochten er vragen zijn kan je me het best mailen (info(a)kekkamperen.nl) of een app sturen (06-52612949). Dit in verband met mijn andere werk bij Stiching DierenLot.