Het pimpen van oude caravans is wat kampeervriendin Judith (ook van Caravanity) als de beste kan. Mijn kekke Sprite 400 is ook door haar gepimpt, ik was meteen verliefd op haar stijl! Kijk eens op de site of er toevallig weer een klaar is of gewoon voor inspiratie. www.judidith.nl

Een teckelweekend.. een Tante Betsy weekend.. Het kan allemaal bij de dames Marieke en Esther van Buitengeluk.nu. Ze kennen elkaar van het kamperen met hun gepimpte caravannetjes. Allebei ondernemende types, geboren in ’73 en lekker druk met baan en gezin. Ze genieten enorm van simpele gezelligheid met een bakkie koffie, knisperend kampvuur, lekker eten en dus ook van de relaxte en kneuterige campingsfeer. En dat delen we graag met anderen!

Ze organiseren bijzondere kampeertripjes, elk met een eigen thema.

Ook hebben ze een paar toffe caravans in de verhuur en pimpen we ‘in opdracht’. 

Bij Tralaluna kan je supertoffe caravans en campers huren waaronder de Tempo Matador die voorheen de KEKKE camper was.
Het zijn allemaal oldtimers. Zit je binnen dan vertoef je dus in een retro en vintage entourage. Denk aan bijvoorbeeld een spelletje PimPamPet! Je krijgt zelfs een fairtrade vuurkorf mee, met aanmaakblokjes! Bekijk de website..

Wie kent deze site niet? Opgericht door Femke Creemers (helaas overleden in 2018) en nu liefdevol voorgezet door Judith en Sharon. De website vol inspiratie, tips en trucs. Als je van kek kamperen houdt dan hou ze zeker van Caravanity. En er is ook nog een Duits zusje!

logo la gitana

Ohhh, dit vind ik zo’n geweldig concept. Mabel en Edwin zijn de trotse eigenaren van La Gitana. Via hen kan je een supertoffe gepimpte caravan huren in Spanje. Jij tuft er lekker heen in je auto (of vliegtuig, of fiets, of step) en zij zorgen ervoor dat ie voor jou klaar staat op de camping naar keuze. Check: lagitana.eu

Erik Baas is ook de “baas” van Glaravans. Hij maakt (eventueel op bestelling) van oude caravans weer nieuwe pareltjes. Er wordt zoveel als mogelijk gebruik gemaakt van de oude materialen (up cycling). En verder.. kijk maar even op de site: www.glaravans.nl

Love2camp

Marije en Martine zijn twee (kampeer)vriendinnen van KEK!
Ooit waren de dames collega’s en droomden ze over een leuk boekwinkeltje samen…. Dat winkeltje kwam er niet en collega’s zijn ze ook niet meer. Maar toch kwam er een samenwerking in de vorm van een ontzettend leuke kampeerblog: www.love2camp.nl 

Dit is toch ook helemaal KEK? Roy maakt geweldig grappige vogelhuisjes in de vorm van caravans of campers. Ik heb er zelf ook een maar die is zo mooi dat ik er liever geen vogels in heb… sorry Roy!  Caravanvogelhuisjes dus!

Huisje op wielen verhuurt leuke, hippe en kleurrijke caravans die met heel veel liefde en plezier zijn gepimpt. Elke caravan heeft zijn eigen unieke thema; Ibiza Blue, Pretty Pink (de favoriet van KEKkamperen) en Green Village. De caravans zijn geschikt voor 3 tot 5 personen, perfect voor gezinnen of lekker romantisch met zijn tweetjes. Klik hier voor de website.

Karin Horst is een echte kampeerfan. Van 2-secondentent tot luxe caravan, ze heeft het allemaal meegemaakt. I love Kamperen is een informatieve website  met kampeertips, campings en  ervaringen. Als je door haar blog zin krijgt om te gaan kamperen is haar misse geslaagd. En KEKkamperen staat helemaal achter deze missie! Klik hier als je de website van Karin wil bekijken!