Het pimpen van oude caravans is wat kampeervriendin Judith (ook van Caravanity) als de beste kan. Mijn kekke Sprite 400 is ook door haar gepimpt, ik was meteen verliefd op haar stijl! Kijk eens op de site of er toevallig weer een klaar is of gewoon voor inspiratie. www.judidith.nl

Een teckelweekend.. een Tante Betsy weekend.. Het kan allemaal bij de dames van Buitengeluk.nu. Ze kennen elkaar van het kamperen met hun gepimpte caravannetjes. Ze genieten enorm van simpele gezelligheid met een bakkie koffie, knisperend kampvuur, lekker eten en dus ook van de relaxte en kneuterige campingsfeer. En dat delen ze graag met anderen!

Wie kent deze site niet? Opgericht door Femke Creemers (helaas overleden in 2018) en nu liefdevol voorgezet door Judith en Sharon. De website vol inspiratie, tips en trucs. Als je van kek kamperen houdt dan hou ze zeker van Caravanity. En er is ook nog een Duits zusje!

Bert en Alice Lollinga van Retro en Zo ken ik al jaren en vanaf het eerste moment hebben we al lol. Dit is waar je moet zijn als je een hele toffe op maat gemaakte (retro-) luifel wil hebben of een mooi nieuw hefdak op je camper!
Echt zo prachtig wat er onder die naaimachine uitrolt, en Bert knapt ondertussen oude caravans op… Kijk hier maar eens..

Erik Baas is ook de “baas” van Glaravans. Hij maakt (eventueel op bestelling) van oude caravans weer nieuwe pareltjes. Er wordt zoveel als mogelijk gebruik gemaakt van de oude materialen (up cycling). En verder.. kijk maar even op de site: www.glaravans.nl

kampeerkussen logo lang

Len maakt de meest geweldige kussens voor in je caravan of camper. En heb je een stoffeer vraag: zij zoekt graag met jou naar een oplossing! Check Kampeerkussen

Bij Tralaluna kan je supertoffe caravans en campers huren waaronder de Tempo Matador die voorheen de KEKKE camper was.
Het zijn allemaal oldtimers. Zit je binnen dan vertoef je dus in een retro en vintage entourage. Denk aan bijvoorbeeld een spelletje PimPamPet! Je krijgt zelfs een fairtrade vuurkorf mee, met aanmaakblokjes! Bekijk de website..

Love2camp

Marije en Martine zijn twee (kampeer)vriendinnen van KEK!
Ooit waren de dames collega’s en droomden ze over een leuk boekwinkeltje samen…. Dat winkeltje kwam er niet en collega’s zijn ze ook niet meer. Maar toch kwam er een samenwerking in de vorm van een ontzettend leuke kampeerblog: www.love2camp.nl 

Karin Horst is een echte kampeerfan. Van 2-secondentent tot luxe caravan, ze heeft het allemaal meegemaakt. I love Kamperen is een informatieve website  met kampeertips, campings en  ervaringen. Als je door haar blog zin krijgt om te gaan kamperen is haar missie geslaagd. En KEKkamperen staat helemaal achter deze missie! Klik hier als je de website van Karin wil bekijken!