Muursticker Labrador Puppy

€12,95

Bij KEKkamperen zijn we dol op de muurstickers van KEK Amsterdam. En ook deze labrador puppy deed ons hartje smelten. Kijk nou toch eens naar dat koppie. Nu werk ik naast KEKkamperen ook nog bij Stichting DierenLot dus ik heb wel een zwak voor dieren moet ik toegeven. 😉

Hier kan je de camper of caravan mooi mee versieren, of een van de kamers thuis natuurlijk. Er zitten op elke kekke caravan en ook op de camper van mezelf stickers van KEK Amsterdam, en ik weet dus uit ervaring dat ze goed blijven zitten en ook op de buitenkant supermooi blijven, zelfs na een paar jaar (op de camper).
Een sticker van KEK Amsterdam als cadeau is ook een succes trouwens weten we hier uit ervaring.

KEK Amsterdam zorgt er altijd voor dat ze strak zijn uitgesneden langs de randjes dus geen witte of lelijke transparante randen. En geprint op dun vinyl van top kwaliteit. Een mooi Nederlands product waar we trots op mogen zijn.
Deze sticker is 24 x 28 cm trouwens, mooi opvallend formaat dus.

En jij wil deze lieve labrador pup hebben?  Mooi!

Klik op “ik wil dit” en je komt automatisch in het mailprogramma. Zet in je mail even je naam en het verzendadres en je mobiele nummer. Ik stuur je dan een betaalverzoek en in no time kun je de kamer of camper vol met kittens plakken!

De verzendkosten zijn € 3,95 want deze past gewoon door de brievenbus!