Tafelzeil opbergzak 12 – vakken – uiteverkocht

€ 14,95

Stop maar met lezen: ze zijn uitverkocht sinds Hippeace.

Ik ga proberen ze weer ergens te krijgen maar tot de tijd.. helaas pindakaas.

Handig en toch vrolijk gekleurd, dat is precies waar KEKkamperen altijd naar op zoek is. En daar voldoen deze opbergzakken met 12 vakken natuurlijk helemaal aan!

De opbergzakken zijn gemaakt in Mexico en Santa Jet zoekt ze uit en haalt ze naar Nederland in grote containers . Wat ze in haar magazijn heeft liggen is elke keer weer een verrassing dus het assortiment is elke keer anders.

Deze opbergers hebben 12 vakken. Ze zijn eigenlijk voor schoenen en slippers maar wij kampeerders gebruiken allerlei dingen anders dan waar ze voor zijn bestemd nietwaar? Dus je kan er ook je pennen of tijdschriften in kwijt of keukenspul of bolletjes wol of of of of… de mogelijkheden zijn eindeloos!

Het formaat is ongeveer 45 cm x 75 cm. Bovenlangs zitten 3 ringetjes om de opbergzak aan op te hangen.

Mail me even dat je er een wil en dan stuur ik je een tikkie of je mag het overmaken (informatie mail ik je dan door) en dan komt je 12 vaks organiser van tafelzeil snel jouw kant op!

Uitverkocht.. ik ga mijn best doen om nieuwe te krijgen!

En nu denk jij: Ik wil dit… nou dat kan dus niet meer.

Klik op “dit wil ik” en je komt in je mailprogramma. Stuur me even een mail met je naam en verzendadres en je mobiele nummer. Ik stuur je dan een betaalverzoek en daarna stuur ik je de organizer!
Was alles in het leven maar zo makkelijk!

Verzendkosten zijn €7,25 (want het past niet door de brievenbus)