Boek: Buitengeluk

Als er een boek uitkomt dat als subtitel heeft: “Kamperen en Logeren in de Natuur“, dan heb je als snel mijn volledige aandacht natuurlijk.
Ik heb dus meteen een recensie exemplaar aangevraagd en gekregen en ik ben fan!
Oh ,oh, oh het is echt een heel erg leuk boek. Het is geschreven door Marleen Brekelmans (van Bijzonder Plekje) en Marleen van Elsen, en uitgegeven door Kosmos.
Het is echt zo’n boek dat je op een regenachtige dag of op de camping lekker gaat doorbladeren om weer plannen te maken voor de volgende trip.

Buitengeluk

Ik ga er niet teveel over vertellen maar het boek staat dus rammetje vol met leuk campings in verschillende categorieën: aan het water, natuurcampings, in het bos…
Maar ook hoofdstukken over dingen waar wij kampeerders meestal veel waarde aan hechten: Fikkie stoken en koffie!

Verder staan er ook veel kekke kampeervrienden in Buitengeluk dus dan maakt mijn hartje altijd een sprongetje: o.a. Glaravans, Tralaluna en Blauw Busje hebben allemaal een mooi plekje gekregen. Ere wie ere toekomt.

Korte samenvatting: superleuk en betaalbaar boek. Vol enthousiasme geschreven en voorzien van heel erg veel mooie foto’s. Tof als cadeau voor alle kampeerders, zowel beginnend als gevorderd. Maar ook heel fijn voor jezelf! Je wordt er gegarandeerd heel erg blij van.

Het boek is te bestellen voor € 17,50 via deze link en dan krijg je er nog een set met kaarten bij. Hoe leuk is dat?