Boek: Buitengeluk

Als er een boek uitkomt dat als subtitel heeft: “Kamperen en Logeren in de Natuur“, dan heb je als snel mijn volledige aandacht natuurlijk.
Ik heb dus meteen een recensie exemplaar aangevraagd, helaas heb ik die nog niet ontvangen maar ik kreeg wel een digitaal exemplaar zodat ik alvast aan de slag kon.
Hopelijk komen er nog een paar exemplaren naar Den Bosch zodat er een leuke winactie volgt voor jullie.
Maar goed ondertussen heb ik het dus even digitaal mogen bekijken en oh ,oh, oh het is echt een heel erg leuk boek. Het is geschreven door Marleen Brekelmans (van Bijzonder Plekje) en Marleen van Elsen, en uitgegeven door Kosmos.
Het is echt zo’n boek dat je op een regenachtige dag of nu in de quarantaine tijd lekker gaat doorbladeren om weer plannen te maken.

Buitengeluk

Ik ga er niet teveel over vertellen maar het boek staat dus rammetje vol met leuk campings in verschillende categorieën: aan het water, natuurcampings, in het bos…
Maar ook hoofdstukken over dingen waar wij kampeerders veel waarde aan hechten over het algemeen: Fikkie stoken en koffie!

Verder staan er ook veel kekke kampeervrienden in Buitengeluk dus dan maakt mijn hartje altijd een sprongetje: o.a. Glaravans, Tralaluna en Blauw Busje hebben allemaal een mooi plekje gekregen. Ere wie ere toekomt.

Korte samenvatting: superleuk en betaalbaar boek. Vol enthousiasme geschreven en voorzien van heel erg veel mooie foto’s. Tof als cadeau voor alle kampeerders, zowel beginnend als gevorderd. Maar ook heel fijn voor jezelf! Je wordt er gegarandeerd heel erg blij van.

Het boek is te bestellen voor € 17,50 via deze link en dan krijg je er nog een set met kaarten bij. Hoe leuk is dat?