Het Caravanity weekend!

caravanity

Toch nog even snel een verhaaltje over het enige echte Caravanity weekend.
Caravanity bestaat 10 jaar! Door Femke Creemers bedacht en opgezet en ondertussen is Caravanity een fenomeen in de kekke kampeerwereld. Naast de website vol tips en trucs zijn er pimp-boeken, kookboekjes, een eigen Campooz luifel en natuurlijk de iconische Storm lamp. (Wie heeft hem niet?).

Femke Creemers is helaas in november 2018 overleden maar dankzij Judith Miedema en haar team leeft zij door in onder andere Caravanity. Wat zal ze trots zijn geweest als ze op haar wolkje neerkeek op dit geweldige pimp-paradijs bij de Jagerstee in Epe.
Er waren maar liefst 80 gepimpte caravans en campers verdeeld over verschillende thema-velden. Ikzelf stond met mijn eigen Sprite 400 met de bijnaam “Snoepje”, die ook van Judidith komt op het Zoete Veld (je verwacht het niet he?)
Het was een feest der herkenning. Ik zag oude bekenden en heel veel leuke mensen die ik alleen nog maar kende van Instagram. Zo ontzettend tof om iedereen weer live te zien en spreken. Het regende wel wat maar ach, zo kon iedereen lekker van luifel naar luifel hoppen en ondertussen overal binnen gluren.

Zaterdag 9 april 2022 was het dus een soort Open Dag en nadat de bezoekers waren vertrokken, mijn kraam weer was opgeruimd en de caravan schoongeveegd gingen we (Merel van Face Fantasy en Jiska van de Snoepkoets) los tijdens de foute bingo. Echt tranen met tuiten gelachen want alles ging ook echt fout. Zijn wij nou zo dom of is die ballendraaier nou te slim (of was het de wijn). Het bleef nog lang onrustig in Epe, laten we het daar maar op houden.

Hopelijk volgend jaar weer!

Lekker kletsen met Fratsen van Sas