Kekke verhuurbedrijven

Nu ik al even met KEKkamperen bezig ben kom ik ook steeds meer leuke verhuurders tegen.
Bij deze dus een overzichtje en ik blijf aanvullen tot ik erbij neerval natuurlijk!

www.tralaluna.nl
Manilde en Martin zijn de drijvende krachten achter Tralaluna, Casita on Wheels!
Alle Casita on Wheels zijn oldtimer kampeerbusjes en caravans uit de jaren ’60 of ’70. Geen één is hetzelfde maar allemaal zijn ze netjes gerestaureerd en hebben ze een vintage stijl: een mengeling van oud en nieuw, nostalgisch, retro of werelds hip! De Casita on Wheels zijn compleet ingericht, van beddengoed tot citruspers.
Voor de avondromantiek krijg je een fairtrade vuurkorfje mee, en aanmaakblokjes. Enne… de Tempo Matador is mijn oude camper waarmee het hele KEKkamperen avontuur begon!

www.lagitana.eu
Mabel en Edwin zijn hebben het stokje van Julia overgenomen. Wil jij een supertoffe caravan maar heb je geen zin om met dat ding achter je wagen naar Spanje te rijden? Tadaaaa… hier is de oplossing!
Jij komt naar spanje en zij zorgen ervoor dat de caravan naar keuze op de camping naar keuze voor je klaarstaat.
Kind kan de camping-afwas doen 😉

www.hetblauwebusje.nl
Het leukste busje van Nederland! Trouwvervoer, marketing, food & drinks, fotoshoots.. waar eindigt het? En… waar wil jij naartoe met deze blauwe beauty?
Enne… als je nou denkt: waar ken ik dat busje toch van? Nou ze stond op de cover van het boek Bucketlist, erop uit in Nederland van Marleen Brekelmans (die van Bijzonder Plekje)!

www.huisjeopwielen.nl
Huisje op Wielen verhuurt leuke, hippe, kleurrijke caravans. Met veel liefde en plezier is er gewerkt aan deze gepimpte caravans. Elke caravan heeft zijn eigen thema en is daarom ook uniek. De caravans zijn geschikt voor 3 tot 5 personen. Ideaal voor gezinnen of romantisch met z’n twee.

www.weloveoldtimers.nl
Dit bedrijf zit in Hoogblokland en ik werk voor DierenLot in Arkel (die dorpen liggen naast elkaar) dus ik zie regelmatig de toffe busjes van weloveoldtimers langtuffen. Ze verhuren hier een heel scala aan VW busjes in alle kleuren van de regenboog!