Dekentje erbij?

deken bij camper

Claudia van de webshop Ook in het Paars is een vriendin van mij en voor haar scheef ik een tijd geleden een blog. En toen bedacht ik dat de tips voor het gebruik van haar supermooie dekens natuurlijk ook op mijn eigen site niet mochten ontbreken. Dus neem een kijkje op bij Ook in het Paars en hou onderstaande tips in je achterhoofd.

De roze-rode visgraat in mijn oude camper: de Tempo Matador uit 1964.
  1. Leg een van haar mooie katoenen plaids op de grond en ga lekker picknicken.
  2. Elk moment van de dag is een goed moment voor een dutje onder zo’n fijne deken (behalve als het echt te heet is)
  3. Ga op of onder een deken en dan lekker een boek of tijdschrift lezen.
    Mijn favoriet is “de honderdjarige man die uit het raam klom en verdween”. Vinden jullie dat boek ook zo leuk? En ik ben echt dol op oude Donald Duckies lezen als ik aan het kamperen ben.
  4. Gebruik een dekentje als sjaal, net als Lenny Kravitz! Ga een lekkere avondwandeling maken. En vergeet niet om je zaklamp of Caravanity-lamp Storm mee nemen.
  5. Deken over je schouders en lekker borrelen na zonsondergang. Op deze site staan allerlei tips voor heerlijke drankjes die in een handomdraai op de camping te maken zijn.
  6. Kampvuur! Leg de deken er niet te dichtbij natuurlijk. De meeste campings hebben wel een kampvuurplaats. En hopelijk zit er iemand die gitaar speelt of iemand die goed verhalen kan vertellen. Zo’n fijne deken helpt ook tegen de “houten kont”.
  7. Handwerken is weer helemaal hip. Dus je kan zelf een deken haken of breien (of desnoods kantklossen of punniken). Ook leuk: koop een deken en haak er zelf een bijpassend kussen bij!
Lenny met zijn deken-sjaal

Ik heb mezelf een mooi exemplaar cadeau gedaan, een roze met een visgraatje.
Deze deken heb ik al een aantal jaren en hij blijft mooi, verhuist van bank naar bed naar caravan en weer terug. Zo mooi!