KEKKE Camping Liedjes

gitaar-kampvuur

Ik heb een serieuze poging gedaan om gitaar te leren spelen, dat leek me zo te gek om zittend voor de camper iedereen te verbazen met mijn mooie muziek en gezang maar helaas.. verder dan Mull of Kintyre van Wings/Paul McCartney en One van U2 kwam ik helaas niet. En dan alleen nog met enorm veel lange pauzes ertussen omdat ik mijn vingers even moest verzetten naar het juiste akkoord. 
De gitaar is ondertussen verkocht en ik ga na de vakantie beginnen met Ukelele lessen, wie weet ligt daar mijn kampvuur talent!

hula doll
Hula doll maakt de mannen gek

Bij deze een deel van mijn favoriete camping-kampvuur liedjes.
Niet alleen gitaar liedjes, gewoon lekkere vrolijke deuntjes, niet te moeilijk en niet te zwaar op de hand. 

 1. Jack Johnson – Better together
 2. Wham – Club Tropicana
 3. Bruce Willis – Under the Boardwalk
 4. DJ Jazzy Jeff and the Fresh Prince – Summertime
 5. Five – Everybody get Up
 6. Carpenters – Top of the World
 7. Jamiroquai – 7 days in Sunny June
 8. Gerard Lenorman – La Balade des Gens Heureux 
 9. Bill Withers – A Lovely Day
 10. Dolly Parton / Kenny Rogers – Islands in the Stream
 11. Bruno Mars – The Lazy Song
 12. Michael Buble – It’s a beautiful day
 13. Otis Redding – Dock of the Bay
 14. Jamie Lidell – Another Day
 15. Blind Melon – No Rain
 16. Janne Schraa – Everything I do ohhh ohhh
 17. Lou Reed – Perfect Day
 18. Ryan Paris – La dolce Vita
 19. Clean Bandit – Rather be
 20. Katrina and the Waves – Walking on Sunshine
 21. The Beach Boys – Good Vibrations
 22. Bee Gees – You Win Again 
 23. The Mamas and the Papas – California Dreamin’
 24. John Denver – Annies Song
 25. Blue Lagoon – Break my Stride

Sommige nummers vind ik gewoon grappig qua tekst, everybody get up dat kan ik me zo voorstellen op de camping als de eerste kinderen in de ochtend gaan spelen, doorslapen is dan vaak geen optie meer. No Rain spreekt voor zich, The Lazy Song ook.

KEKkamperen heeft ook een lijst op Spotify trouwens, suggesties zijn zoals jullie weten altijd welkom!!